Lara D / Designer

contact@lara-d.com


2012

de Groetjes Spaarkaart

de Groetjes Spaarkaart

Na het veelvuldig krijgen van de groetjes van de moeder van een goede vriend, begon ik mij af te vragen wat ik hier eigenlijk mee moest. Ze terug doen? Tja, dan had zij ze weer, ´de groetjes´. Het was niet echt tastbaar, weinig gevoel of waarde, eetbaar was het ook niet. Geen echt contact, maar meer iets wat altijd maar moet. Iets wat makkelijk vergeten word door degene die ze door moet geven. En zo plots maar eens boven tafel komt tijdens een gesprek wat te lang door gaat of duidelijk zijn piek allang bereikt heeft en onderweg is naar een tragische dood.

“Oh ja, voor ik het nog vergeet, je krijgt de groetjes van Opa en Oma”

Maar uiteindelijk is dat het, ik krijg vervolgens niets meer dan die zin. Terwijl ik er eigenlijk wel naar verlang hun echt te groeten. Dus doe ik de groeten ook maar niet terug, dat komt wel als ik hun echt zie. Dan kan ik hun fysiek de groeten doen. Of ik geef ze gewoon de ´fysieke groeten´ mee. Maar of mijn Opa en Oma dat snappen?


Terug naar de abstracte groetjes. Uiteindelijk ontstond het idee, dat deze groeten, misschien wel spaarbaar konden zijn. Dat als ik er genoeg had, ik ze in kon wisselen voor iets leuks. Een knuffel als ik iemand weer in het echt zie. Of een date met een goeie kop koffie. Misschien wel iets heel ludieks voor de creatievelingen in mijn vriendenkringen.

En nu is het werkelijkheid aan het worden. De Groetjes Spaarkaart!

Voor iedereen, Veel plezier ermee!


Ben jij ook geïntereseerd in 'de Groetjes Spaarkaart'? Stuur een e-mail naar spaarkaart@lara-d.com om de spaarkaart binnenkort bij jou in de buurt aan te treffen!


Het gebruikte font 'Antechamber' is te vinden op www.alexvaranese.com